BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

luni, 19 aprilie 2010

Tehnici de agatat pe strada..


Ma trezesc ca o domnisoara care se respecta, nici prea mult, nici prea putin pe la vreo 10:30 , si imi fac patul , ca o ordonata ce sunt :D .. , si ma duc hotarata sa imi cumpar niste cartofi,caci aveam o pofta mare de cartofi prajiti..
Si nah,ca nu am mai stat sa ma machiez sau ma rog sa imi dau cu putin fond de ten,ca de obicei machiajul la mine inseamna rimel,fond de ten,un pic de fard de pleoape,si ruj..
dar acum nimic :))))))..de-abia imi pieptanasem putin parul..ca era dimineata..
dar ca orice gurmanda,ca mine.. ( eram o gurmanda mai mare dar m-am mai lasat :D ) ..ca orice gurmanda ca mine,hopa,goana dupa cartofi ;;) :))
Merg putin,cam pana s-a terminat aleea mea cea lunga din fata blocului,si chiar la colt,niste muncitori care lucrau la o conducta,imi spun : " off doamne,ce zambitoare esti ! "
la care eu : "da' ce vrei domne' ? zambesc in primul rand ca imi permite varsta,si oricum nu am problemele dumitale..cine stie cati copii ai tu prin balarii ! "
si am mers mai departe..ei ramanand cu gura cascata si spunand " hai ca esti tare,zambareato..un numar ceva ? "
:))) va dati seama,ca nu am mai stat,si ca mesajul l-au inteles ei.. caci unu' era pentru toti si toti pentru unu' ..pentru ca doar unu a vorbit cu mine..
Si mi-am dat seama ca pana si muncitorii de conducte s-au ridicat cu pretentii mari...

Si azi am mai avut o experienta de genul..doar ca nu eram singura...eram cu prietenele mele cele mai bune,Suzana si Blonda mea.. iar ele doua nu vroiau sa treaca pentru ca erau 2-3 caini care dadeau din coada :)) ; in fine,si era un baiat ,de data asta nu era muncitor..cred ca era florar :)) , glumesc..
era un trecator,care era cat de cat dragut..si ne spune : " stati linistite,caci nu musca.. " si adaugand... " dar pentru asta un numar de telefon,ceva?"
si noi : " da , da ! " ceva gen " da,da,asteapta acolo !" :))

Cam atat..voua care tehnica de agatat vi s-a parut amuzanta?

4 comments:

Unknown spunea...

asta cu numarul de telefon e tare..nu stiu ce au baietii din ziua de azi ca nu mai sunt originali deloc :P incearca si ei....degeaba :))

ADELLE spunea...

da.. :))

Rafael spunea...

LA CAT D FRUM ESTY........KISS:d

ADELLE spunea...

ehhh da... :D hai ma rafael,sa nu mai glumim..Oricum mersic :*

Trimiteți un comentariu

WOW,Chiar nu ai nimic de zis?!