BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

vineri, 30 aprilie 2010

Piţipoancele astea care sunt ridicate în slăvi si cocalarii care le sponsorizează



















Având în vedere că astăzi este ultima zi a lunii Aprilie,am vrut să fac o postare nouă,scoţând în evidenţă,altă latură a obiectivităţii mele.. care nu ştiu de câte ori am scos-o în evidenţă .. Whatever.
Mă enervează la culmea când văd câte o pipiţă de asta care se ridică cu pretenţii că vai doamne,ea trebuie plimbată, dusă în străinătate,de preferat Dubai/Hawaii/Bora Bora,pentru că poate,pentru că îşi permite,şi noi,amărâţii, nici nu avem un pahar de lapte..
E aiurea,foarte aiurea faptul că pi***le astea ajung departe pe ce anume ? Pe nimic ! Ah,doar pe sex,uitasem.
Se plimbă la braţ cu fel de fel de oameni de afaceri,fotbalişti,de tot felul,pentru,pentru,pentru ce? Evident,publicitate,o nouă ocazie de a intra în lumea Show-bizz-ului.
Sincer,sunteţi penibile,dar poate aşa vă câştigaţi existenţa,şi mă întreb de ce puterea asta economică ne face să trecem peste demnitate.. şi multe altele..
Ne umpleţi ziarele zilnic cu articole de genul : Bianca Drăguşanu a dansat goală în poala unui domn în timp ce era cu Botezatu ; Monica Columbeanu văzută cu Richard,sau cum îl cheamă,etc.
Ne intoxicaţi,paraşutelor..şi faceţi de râs adevăratul cuvânt, ci anume " femeia " .
Am o grămadă de exemple,de la 15-16 ani care se duc şi " produc " şi vin aici, mai ales în şcoli,şi se dau mari în faţa colegilor ăia " proşti " care sunt virgini şi care nu au bani la ei catalogându-i săraci...
Piţipoance şi cocalari,care bineînţeles mâine vor umble litoralul la Mamaia,direcţia Bamboo..
Un singur sfat : citiţi sau recitiţi imnul naţional al României " Deşteaptă-te , Române ! " pentru că sigur vi se potriveşte !
V-am pupat dulce ! Have fun mâine !


4 comments:

Zapezel spunea...

E vorba de vocatie :)))

Problema e ca zboara din floare in floare de la cel mai mic (cu portofelul subtirel) la cel mai mare(cu portofelul mai gros) pana ajunge la extrema si acolo ramane.In caz ca extrema ii da cu flit , se intoarce inapoi pentru ca nu are nicio alta posibilitate !

Problema e ca Doamnele de Dorobanti sunt din ce in ce mai dese prin jurul celor culti , daca pot sa zic asa (chestia e ca doamnele de dorobanti au o juma de icra neagra ,adica un neuron prajit :)) )."baietii" aia cu rang inalt (adica perversii si fatalaii cu bani) stiu sa profite de o halca de carne

ADELLE spunea...

genial comentariu :))) iti dau un premiu >:D<

ADELLE spunea...

de o halca de carne sau de un rechin ? :))

Flory spunea...

si mie imi place foarte mult ce scrii si ai foarte mare dreptate in legatura cu ”pitipoancele” si ”cocalarii”
Postul acesta este genial!

Trimiteți un comentariu

WOW,Chiar nu ai nimic de zis?!