BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

joi, 15 aprilie 2010

Limbaj "pah" net !


Consider aceasta postare tare interesanta.. sau cel putin cu ceea ce am observat eu,ci anume tot felul de maimutareli in combinatie cu limba noastra materna..
Ce m-a surprins era faptul ca s-a uitat limba romana si mai nou o reinventam. Multi nici limba romana nu o stiu si o dau pe engleza, dar nici macar pe aia nu o stapanesc,sau mai bine jumi juma ca na asa suna bine["all colegii","c strong e poza"].Cel mai des se utilizeaza litera “k” in loc de “c” sau “j” in loc de “z”. Nimeni sau aproximativ nimeni nu realizeaza ca suna cu totul diferit ["plake","oftike","kumnatu","poja"]. Inteleg sa folosim”tz” pentru “ţ” şi “sh” pentru “ş” ca poate nu toti se descurca cu tastatura in romana sau mai bine zis nu stiu cum sa o seteze pe romana ...
In fineeeeeeeeeee :D

Am sa dau doar cateva exemple care impanzesc hi5-ul fiecaruia care are asemenea persoane in lista : ” pone-o firsttt….now “, “dlagutsa” , “momox”, “tzcoOmpha”, “dooOlche”,”kizz”,”c3 strO_ong 3 p0ja ” etc .. lista continua [mie lene sa mai copii de pe unele hi5-uri]. Astea sunt doar ca sa va faceti o idee si sa vedeti in ce hal au ajuns unele persoane.Sau mai e o chestie, sa-ti modifici poza , sa o pui alb-negru, cu inimi si fluturi de toate culorile si dupa intr-un final sa pui un text care numai unii il pot descifra.

Si asta nu e tot.Se gasesc tot felul de pusti care sa faca unele hi5-uri speciale pentru frumusete si care suna cam asa :”Feshion 2009″ , “Miss & Mister 2009″, Cele mai sexy fete” etc.. Hai sa fim seriosi , toata lumea se inscrie sa vada cat de frumoasa este si daca se considera prea frumoasa , iar cineva da nota 3 incepe sa comenteze si face un scandal de zile mari. Toata agitatia pentru nimic.


Concluzia o trageti voi...de la an la an,ne spargem in figuri,chiar si virtual !

5 comments:

Unknown spunea...

:)) ai dreptate....dar de fapt e ca o moda mai mult..si devine obisnuinta.. :)

Packo spunea...

Sincer, nu trebuie neapărat să-ţi schimbi tastatura în limba română. E suficient să nu se mai folosească prescurtăriile, înlocuirile de cuvinte şi alte cele. Mentalitatea e cea care trebuie schimbată, dar când va fi asta?

Frumos blog. Continuă

ADELLE spunea...

da,asa e,@ packo : multumesc mult.
@kid4ever : iti multumesc,pt ca ai devenit o cititoare fidela ;x >:D<

Packo spunea...

Sincer şi eu voi mai veni pe aici. Îmi place.

Emme spunea...

Interesant.. si chiar asa este.. oricum e foarte suparatoare treaba asta..

Trimiteți un comentariu

WOW,Chiar nu ai nimic de zis?!