BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

luni, 26 aprilie 2010

Cuvinte..despre dragoste.


Iarasi postez din compunerea mea " Calatorind spre alfa " ... pentru ca e deosebita,si sunt mandra ca am avut inspiratie ! :D


ENJOY ! ultima parte in care este cuprinsa dragostea..

Este adevărat că dragostea este un sentiment puternic care învinge toate barierele,inclusiv barierele ficţionale,dar trebuie să învăţam să trecem mai departe,să învăţam să controlăm balanţa care este plină de bucurie,fericire,împlinire,vise colorate..

Dragostea pentru mine,este un vis neîmplinit care continuă să pulseze tot mai puternic,în interiorul sufletului meu care din păcate,şi el este alimentat de ură, de indiferentă, invidie,pentru că asta e natura umană,de a te îndrepta în opinii diferite care te ghideaza pe drumuri diferite,care te transformă şi nici nu îţi dai seamă când se întâmplă ..

Fiinţele umane sunt şi ele un mister,la fel ca şi dragostea care nu poate fi controlată,nici măcar explicată în totalitate : ce ştim până în prezent este că dragostea constă într-o atracţie puternică care te conduce până la gesturile extreme,pe care le faci datorită faptului că ţii la o persoană foarte mult..iar în completarea acestei definiţii este că dragostea este o cascadă interminabilă de sentimente, care vor exista indiferent dacă tot ce a fost până acum este dat trecutului..

Este trist când o relaţie se termină,când visele se spulberă,când acea clepsidră a celor două persoane se sparge cu tot cu nisipul viitorului pe care l-au construit, l-au alimentat.. Este trist atunci când iubeşti şi descoperi că tot ce ai crezut până atunci a fost doar o iluzie,e trist să minţim,să înşelăm,pentru că până la urmă ne înşelăm,ne minţim pe noi,ne trădam,dar în general aşa ne complacem..

Până la urmă," Alfa" în opinia mea a reprezentat nu numai o alternativă de a iubi,de a înţelege,de a trece peste obstacole,de a avea răbdare cu tine însuţi .. pentru că asta înseamnă,de fapt a te dărui : a ştii ce simte şi celălalt nu doar a spune cuvine dureroase şi la final a nu avea nici cea mai mică remuşcare,pentru că viaţa nu e făcută doar din plăcere,nu e făcută din roz,ci şi pentru a învăţa ceva,cum proababil am adăugat mai sus.. totuşi îmi cer scuze de repetiţie,dar viaţa ne-ar aplaudă dacă am repeta faptele bune,care într-adevăr ne-ar învăţa să deschidem în calea noastră drumul sensibilităţii,feminităţii şi a faptelor care ne schimbă,în ceva mai bun,iar apoi după aceea să apăra dragostea din umbră, să devină calea noastră spre evadarea profundă, în cărarea dorinţelor pe care vrei să le faci să devină realitate,dar cu masură în cărarea fericirii interminabile, într-o capcană plină de fericire, bunătate,de a deveni un înger pe Pământ..

Totul e posibil pentru noi,chiar şi dragostea,chiar şi drumul acesta parcă fără "luminiţa de la capătul tunelului" ..secretul este să ai voinţă,să te respecţi,să fi vesel,să râzi atunci când învingi,să plângi atunci când pierzi,să ştii să apreciezi,să ştii ce înseamnă viaţa,a călători spre un drum mai bun,ori cu suişuri,ori cu coborâşuri,doar A ştii şi atât ! Viaţa nu are nevoie decât de voinţă şi dorinţă iar restul se completează de la sine,ca un adevărat tort pentru care ar merita să mănânci şi o sută de prăjituri.

12 comments:

Unknown spunea...

foarte frumos... >:D<

Andreea99 spunea...

ai pus poza meaaa:x:x:x

ADELLE spunea...

multumesc >:D< :*

ADELLE spunea...

rugati-va sa aibe succes la olimpiada de la Blaj :*

Virtualkid spunea...

foarte complicata costructia!

ADELLE spunea...

si ce sa inteleg? :)

ADELLE spunea...

complicat sau nu,pentru a scrie,trebuie sa fi sensibil,iar eu ma declar o fata foarte sensibila..si sunt destule persoane care ma apreciaza..complicat sau nu :P

Zapezel spunea...

Avand in vedere ca Alfa este simbolul "Inceputului" , e un pas bun.In text ai multe simboluri si eu le-am interpretat destul de bine.Scrii bine ,dar mai ai multe de invatat despre curentele literare.
Textul tau e o amestecatura de "ideologii" dar nu e rau deloc !

ADELLE spunea...

Mersi frumos de apreciere,desi consider ca in viata mereu ai cate ceva de invatat.

Zapezel spunea...

Tu scrii frumos , imi place !

Ca sa te apropii mai mult de perfectiune si sa continui sa scrii compuneri, poezii , texte literare, proze, schite etc... merita sa te perfectionezi , merita sa continui cu scrisul.Poate peste doi-trei ani o sa cumpar o carte cu numele tau pe ea si voi citi o nuvela :)).

ADELLE spunea...

asa voi face,multumesc mult >:D<

ADELLE spunea...

ehhh,si nuvela e buna :> ;;)

Trimiteți un comentariu

WOW,Chiar nu ai nimic de zis?!