BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sâmbătă, 5 iunie 2010

INVIDIA !

Sincer,nu ma afecteaza cu nimic cand vad ca faceti tot posibilul sa ma dezarmati,sa ma faceti sa imi pierd increderea in mine insami,sa ma faceti MICA cand eu sunt la inaltime, credeti ca nu stiu ? :-).
Stiu ceea ce sunt,si daca nu realizez si sunt modesta asta nu inseamna ca trebuie sa v-o luati in cap,invidioase fara creier ce sunteti !!
Ieri ma confruntasem cu o intrebare care a venit din RAUTATE,INVIDIE,si multe alteleeee : " Adela,tu ai oglinzi in casa? "
Acum raspunsul meu : " Eu am oglinzi acasa,dar tu ai casa ca sa poti avea oglinzi? " :-).
Cel putin eu nu imi castig existenta prin a face ceea ce faceti voi,si nu are rost sa spun aici,ca stiti prea bine.
Stiu ca intrebarea se referea la faptul ca oglinzile se sparg cand ma uit la ele...doamne...V-ATI UITAT LA VOI ?
Nu sufar cand vad ca toate uratele care fara machiaj ar fi desfigurate se trezesc sa comenteze..
Cel putin eu adopt un machiaj natural,si asta va omoara..
Sunt cuminte, nu caut sa ies in evidenta,si asta va roade..
Si multe altele.
Le doresc dimineti mai frumoase, iubiti mai buni, job-uri mai profitabile, prieteni adevarati. Le doresc tot binele din lume, numai sa scape de rautatea aceasta cu care se inconjoara. Din suflet va spun, mi-e mila de oamenii invidiosi si rai.

"Daca unii din jurul tau te judeca fara sa te cunoasca inseamna ca te invidiaza,daca te invidiaza inseamna ca ai ceva ce ei sunt constienti ca nu vor avea niciodata oricat s-ar da ei cu fundul de pamant!"

4 comments:

Pasiunea spunea...

Ivindia este mare la noi la romani dar eu am invatat sa nuo mai iau in seama
Viata este scurta bucurate de frumusetile ei

ADELLE spunea...

da..am sa incerc :-).

Zapezel spunea...

Damn , si cat te-am cautat pe google cand mi-am adus aminte ca mi-am pierdut redactorul preferat intr-un fel :))).
Pai hai s-o luam de la inceput :-?.Am atatea de scris...

Exista o perioada in viata fiecaruia cand se simte mai sus sau TREBUIE neaparat sa para ca e mai sus decat restu' lumii ( ma refer la ambele sexe) .Nu uita ca sunt si femei care se lauda intre ele ca au agatat 1000 de barbati intr-o seara ...bla bla bla....asa cum barbatii fac the same.Sunt faze cand barbatii fac mai rau ca sirena de politie cand o femeie se uita la el si incepe sa impanzeasca tot poporu' care au testosteron , asa cum femeile fac mai rau ca un vapor care acosteaza atunci cand un barbat se uita la ele...Sunt femei la volan care , spre bunul meu plac , parcheaza o masina din maxim 2 miscari si conduc extrem de bine in oras , dar exista si femei care parcheaza din 1000 de miscari si ii ia 20 de minute sa iasa cu masina (mai rau decat un copil de 14 ani :| ).

Cat despre frumusete...(Cat despre sport...) :))))
=)))

Femeile se remarca foarte mult prin frumusetea lor ,pentru ca asa sunt invatate de mici futu-le-n gura de narcisiste si materialiste asa cum barbatii sunt invatati de mici sa se remarce prin muschi, pula mare si sport (moarte lor).

Femeile care se simt si traiesc cu impresia ca sunt frumoase ,inconjurate de femei inteligente care le eclipseaza extrem de mult (pentru ca ele sunt invidioase ca isi folosesc tot creierul pentru a se machia) , incearca sa le domine.Si barbatii fac exact la fel.

Femeile frumoase sunt ca si calculatoarele vechi , nu poti folosi procesorul pentru mai multe procese o data.Trebuie sa faci totul pe rand ca altfel se blocheaza :))), Femeile destepte sunt calculatoare performante , au viteza in gandire si restu'...

Barbatii sunt ca masinile :))) , nu mai comentez =))))

ADELLE spunea...

Nu ma laud,din contra,sunt doar constienta ca ele nu vor fi niciodata ca mine sau eu ca ele ! .. e o oarecare MICA MARE diferenta intre noi, eu si invidioasele alea.. sa iti exprimi punctul de vedere printr-un post, nu e nimic rau, doar de aia ai blog,ca sa fi raspunzator de ceea ce scrii aici, si da,sunt raspunzatoare 100% ! Pur si simplu,nu imi plac fetele astea care fac lucrurile interzise oarecum pentru varsta lor,si se cred interesante asa.. stii cum e,timpul le rezolva pe toate sau toate se fac la timpul lor,dar eu nu ma grabesc sa fac nimic,imi urmez cursul vietii asa cum e el,fara sa ies in evidenta,dar niciodata nu m-am gandit ca ar fi un lucru deranjant pentru RIVALE..

Trimiteți un comentariu

WOW,Chiar nu ai nimic de zis?!