BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sâmbătă, 26 iunie 2010

Fizicul vs Sufletul :-?

Stateam si ma gandeam cu my bff, Adelle, razand, desigur.. despre ce ar alege un baiat..:-? Fizicul sau Sufletul?
Un baiat considera mai intai ca fizicul este cel mai important.. este acela care te face sa fi cineva pentru ca umbli cu fata aia pentru ca arata bine, are bustul mare, sau chestii dastea..
Dar nu e asa.. Important este sufletul .. o persoana care iti e alaturi la greu, care te sprijina, care te sustine in tot ceea ce faci, care te iubeste..
Consider ca si aspectul fizic este important.. nu neg asta..
Dar in primul si in primul rand consider ca sufletul este cel care ne arata cum este un om.. poate fi el frumos pe dinafara .. daca inauntru este negru..
Deci baietii... inainte sa decideti cu cine sa fiti (sa aleg fizicul sau sufletul) ganditi de 2 ori inainte..Pentru ca apoi va veti da seama ca totul a fost doar o greseala.


Cu drag Adelle&Ellie :*!

3 comments:

mata spunea...

Ai/aveţi dreptate. Pentru ei fizicul e pe primul loc, dar pe parcurs îşi dau seama că nu doar aia contează.

Anonim spunea...

mda..parerea mea e ca fata trebuie sa fie si desteapta :) .adica frate,iesi cu una pe strada si incepe sa te faca de ras 8-) mh . si da ..sufletu conteaza.ptr ca intr-o relatie trebuie sa fie prietenie,dragoste etc..si ptr asta ai nevoie de un suflet . asa ca baieti , lasati fetele care arata "misto" ptr ca sigur la minte`s ..praf ! [ nu toate:)].si e la fel si ptr noi fetele.prefer unu cu minte si care sa ma inteleaga..bn,nu zic ca nu trebuie sa arate bine . nu trebuie sa arate ca Ronaldo :-j ;)) [ va pupa Arii , fetelor :*]

ADELLE spunea...

da,suntem doua. :D multumim de comentarii,si speram sa ne mai cititi blog-ul.Va pupam,ADELLE&ELLIE.

Trimiteți un comentariu

WOW,Chiar nu ai nimic de zis?!