BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sâmbătă, 26 iunie 2010

Orgoliul..



M-am tot gandit despre asta,de fapt , e un proiect pe care il vad impreuna cu zapezel,dar pana se gandeste el :)))))..

oricum,gandurile mele le pot pune..

Orgoliul…hmmm .. as stii sa il definesc? Ma gandesc...Este de fapt cand dorim sa ne ascundem sentimentele,sa le bagam intr-o cutiuta,sa le aruncam in oceanul indepartat…dar ce tot spun eu ?!
Inseamna mult mai mult..de la un simplu gand,la aparente,practic la ura.. si da,mi s-a intamplat sa aflu ce inseamna,sa simt asta..si pana nu simti pe pielea ta, nu stii cum e, oricat de mult ti s-ar povesti despre asta..

Sunt orgolioasa de fel,exista astfel de personae,daaaar.. e foarte greu sa lucrezi despre orgoliu,e doar un simplu joc ce iti lucreaza intregul corp,iti pune in miscare adrenalina..

Nu te folosi de orgoliu ca sa ranesti,pentru ca orgoliul ar putea fi definit un complex de mandrie,indiferenta… Orgoliul te loveste cum nimeni , niciodata nu ar face asta.. te umple de picaturi transparente numite lacrimi,iti marcheaza nenumarate goluri in suflet,de parca ai fi o poarta de marcat..

Cuvintele sunt dureroase,faptele nu mai spun… fa orice,dar nu spune cuvinte dureroase,pentru ca acestea iti distrug sufletul, ti-l fac dintr-un tort minunat de fapte,sentimente.. ti-l transforma in bucatele de hranit sobolani..

Orgoliul,pentru mine,este inca un mister,prin care nu stiu ce gandesc oamenii… Oare se folosesc de el pentru a se declara,prin faptele lor, “ bune “, de fapt,invingatori?! Intrebari retorice… dar care lasa amprente..

Si mai important de toate acestea,orgoliul nu e pentru toata lumea… trebuie sa te gandesti bine atunci cand iti faci un plan de a ignora, de a nu raspunde cu aceeasi moneda care-ti umple sufletul de bucurie, orgoliul pur si simplu, nu trebuie folosit decat pentru oamenii care merita..si oricat de rele ar fi persoanele din jurul tau,raspunde-le cu gingasie,pentru ca oricand putem schimba lumea… trebuie sa existe doar dorinta arzatoare care-ti umbla prin vene si pulseaza..

“Orgoliul se află în noi ca o forţă a răului” Victor Hugo

0 comments:

Trimiteți un comentariu

WOW,Chiar nu ai nimic de zis?!