BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sâmbătă, 19 iunie 2010

Faptele...


..Conteaza atat de mult,ce faci sau ce spui...ca sa nu ranesti...
Asta nu inseamna sa nu spui intotdeauna un adevar,de frica celuilalt...
Si de aceea nu cuvintele sunt importante,ci faptele..pe care nu le putem face de cele mai multe ori sa para atat de inocente,si din suflet...
Unii oameni sunt prefacuti,si prefera sa faca " Fapte Bune " doar pentru ca au remuscari...
Intotdeauna m-am bucurat de viata,dar hello,nimeni nu a zis ca viata nu e grea,sau lumea nu e rea...
De fapt,cu aceeasi oameni,si majoritatea dovedindu-se niste javre, niste lupi scapati din comunitatea lor,viespi saturandu-se de acelasi " trai " zilnic si cautand sa arunce venin,care pe unde apuca !
Imi pare rau ca totusi, v-am cunoscut pe voi sub aspectul asta,si jur ca o sa fiu mai atenta cand imi aleg prietenii,pentru ca toate faptele pe care le-ati facut,sau probabil le-am facut s-au datorat in urma mai multor criterii : educatia,de care probabil voi sunteti paraleli/imuni,ce vreti voi, si mai multe,nu are rost sa le insir aici..
Nu pot face mereu fapte bune pentru voi,moca... si sa nu se simta nimic..
Inca nu stiu,si incerc sa aflu, de ce lumea este asa de rea,cum spuneam acum cateva zile..
Asta dovedeste ca trebuie sa fi ATENT/A la prietenii tai... la persoanele din jur,pentru ca nu toata lumea te iubeste,iti vrea binele,rar..
Dar sunt fericita ca am oameni asa in jurul meu,care ma iubesc,si chiar daca pot sa ma apar singura,ei intervin mereu,ca sa imi dovedeasca CU FAPTE ceea ce reprezint eu pentru ei,si sa arate contrariul unor impertinenti/e care comenteaza..
Invidia e mare , cum spuneam.. si oricum nu veti fi la nivelul oamenilor buni,iubiti de societate,iar voi...facand mereu si mereu aceleasi lucruri : traind in aceeasi rutina zilnica, facand lucruri stupide :)

HAI SALUT !

3 comments:

Pasiunea spunea...

sant de acord
faptele vorbesc nu vorbele

Adi Bontea spunea...

Salut. Sunt interesat de un link exchange cu blogul dvs. Lasati-mi un mesaj cu datele dvs. (http://www.adibontea.com/link-exchange/) daca sunteti de acord si voi adauga de indata linkul.

Adi Bontea spunea...

Scuze de offtopic... Am adaugat si eu linkul tau. Mersi.

Trimiteți un comentariu

WOW,Chiar nu ai nimic de zis?!