BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

luni, 28 iunie 2010

De ce ne iubesc barbatii ?

Un barbat iubeste o femeie pentru diverse motive, motive care variaza de la cuplu la cuplu. In orice caz insa, ideile preconcepute conform carora barbatii sunt atrasi de femei doar prin prisma aspectului fizic sunt de cele mai multe ori doar simple speculatii. Exista in schimb o serie de motive pentru care barbatii se indragostesc de o femeie, bazate, dupa cum veti vedea, pe cu totul alte principii decat frumusetea fizica.

Barbatii ne iubesc fiindca stim sa preluam initiativa

Barbatii sunt atrasi de acele femei care inspira siguranta de sine si capacitatea de a prelua controlul. Totusi, ei apreciaza acest aspect doar atunci cand sunt vizate alte persoane. Un barbat nu se va simti in largul lui atat timp cat se simte condus de partenera. Va simti ca i se reduce oarecum puterea data de statutul de barbat sau de cap al familiei.

In schimb, atunci cand partenera stie sa se impuna in fata altor oameni, sa preia initiativa si sa isi impuna propriile puncte de vedere, ea devine un adevarat punct de atractie. Sporeste si increderea barbatului si cei doi simt ca pot realiza o echipa puternica. In plus
, o femeie puternica il ambitioneaza pe barbat sa faca un pariu cu sine. Femeia nu pare usor de abordat, iar "vanatoarea" devine cu atat mai interesanta cu cat incercarea de cucerire este mai dificila.

Barbatii ne iubesc fiindca stiu totul despre noi (si viceversa)

In special in cazul cuplurilor casatorite, a sti totul despre celalalt da o siguranta de sine si o intimitate de care nu ai parte cu nici o alta persoana din viata ta. Barbatul in special are aceasta tendinta de a fi sigur ca femeia este a lui si numai a lui. Iar a avea acces la aproape orice secret al acesteia si la cele mai ascunse ganduri ii da o siguranta de sine greu de egalat.

Si reversul situatiei este valabil. Barbatul tinde sa se confeseze partenerei de viata
, stiind ca are aproape o persoana care il asculta si il intelege in cele mai diverse momente ale vietii.

Barbatii ne iubesc fiindca stim sa le inseninam ziua

Chiar daca barbatii dau de multe ori impresia ca se simt mai bine in compania prietenilor la o bere sau la un meci de fotbal, nimic nu se compara cu timpul petrecut alaturi de femeia iubita. Poate ca iubitul tau nu recunoaste ca are atat de multa nevoie de prezenta ta ca sa ii inseninezi ziua, insa fara tine, timpul si spatiul ar fi mult prea goale si fara sens.

Barbatii ne iubesc fiindca ii completam

Ti s-a intamplat probabil sa auzi la cuplurile indragostite faptul ca celalalt reprezinta o completare. Plecand de la mult prea uzatul termen de "suflet-pereche", lucrurile stau in felul urmator: orice om simte nevoia de a intalni o alta persoana care sa ii semene, cu care sa aiba cat mai multe lucruri in comun. Fie ca e vorba de atractia contrastelor sau, dimpotriva, de reunirea a doua persoane identice sufleteste si temperamental, iubirea functioneaza in special pe principiul unei potriviri, de cele mai multe ori pe criteriul compatibilitatii.

Asa cum noi ne dorim un barbat care sa ne inteleaga si care sa ni se potriveasca, la fel si barbatul isi doreste o femeie langa care sa se simta in largul lui.

Barbatii ne iubesc fiindca avem nevoie de ei (si viceversa)

Barbatii sunt foarte mandri atunci cand ii rogi sa te ajute. De la simplul gest de a-ti desface sticla de apa pana la a repara ce strici tu, asemenea activitati ii incanta, desi uneori par iritati. Dincolo de dispozitia din momentul respectiv, ei sunt constienti de faptul ca ai nevoie de ei. Asemenea situatii, chiar daca par marunte, ii dau barbatului o oarecare siguranta ca are un rol in viata ta, atat in momentele banale din viata de zi cu zi, cat si in multe alte situatii majore.

Situatia este iarasi reciproca. Barbatii ne iubesc de asemenea fiindca au nevoie de noi. Sunt momente in care cea mai buna alinare este femeia iubita. De asemenea, cele mai placute si mai vii amintiri sunt cele legate de persoana iubita.

[ARTICOLUL nu este scris de mine,este reprodus de pe un site,dar mi se pare interesant. byee ! :* ADELLE. ]

1 comments:

Florin spunea...

Una peste alta...barbatii nu doar va iubesc (pe voi femeile)...barbatii va iubesc mult!!! :D

Trimiteți un comentariu

WOW,Chiar nu ai nimic de zis?!