BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sâmbătă, 5 iunie 2010

Barbatii... condusi de barbati !



..de ce trebuie mereu sa strice tot? sa se creada atotstiutori..
... sa faca remarcari,sau sa se faca remarcati prin inteligenta lor,ORBITOOOOOARE,Dumnezeule , nu mai pot vedea nimic..
Nu vorbesc de TOTI,dar in general..
Asa sunt ei.
Sau mai dai de vreunul d-ala care se crede zeul frumusetii...se crede COOOOOOOOOOOOOL, hai ma lasi?!
In general, reprezentati un 0 barat care au impresia ca daca stiu sa faca " magie " Gata ! Toate femeile sunt moarte !
DRAGILOR,nu e chiar asa !
De fapt,nu exista nici o diferenta intre sexe..
ASTA VRETI DOAR VOI SA CREDETI!
Si la volan,probabil ati vazut ca afirma " eh,ce sa-ti fac..doar esti FEMEIE ! "
Pai bai astia, fara noi voi n-ati fi,nici n-ati fi existat !
V-ati fi reprodus prin garduri, si probabil ati fi devenit niste zoofili.
In rest, exceptiile sunt foarte galante,care te iubesc,si fac orice sa iti fie pe plac..
PANA SUNT SCHIMBATI DE SEMENII LOR, catalogati drept fraieri ca stau cu o fata si o iubesc... indemnandu-i sa isi ia mai multe,sa devina " baieti de cartieri FAIMOSI " !
In majoritatea cazurilor sunteti incapabili sa luati decizii singuri si va macinati la o bere,o tuica,o tequila ca BOSSI, cu prietenii vostri aia buni,si ei, stapanii sexului,maestrii tehnicilor de agatat, ziaristi in a fabrica pareri REALE CICA,despre femei,cum ca toate sunt niste parasute,pe care le cumperi cu o pizza../:)
Inca nu va inteleg,si nu inteleg cine va credeti ! Stiti cine sunteti,cei care gandesc astfel despre femei si despre ei insisi ca sunt destepti,frumosi si puternici ?
Sunteti niste terminati care sufera de ei..si daca aveti norocul,prin intamplare sa dati de vreo fata ca lumea, frumoasa,cu educatie,s.a.m.d, faceti nazuri !
Cred ca inteleg de ce s-au facut grupuletele astea cu lesbiene.. :-).

10 comments:

Denzz spunea...

sa stii!=).
chiar asa e:].
se cred mari zmei cand defapt^^.nu sunt mai mult ca noi.
e ceva egalitate,dar ei nustiu ce-i aia deci...


>;D<.

ADELLE spunea...

>:D< right ! Girls have power !

alin spunea...

m-ati jignit :))), desii eu am cu ce sa ma laud, nu o fac :D

ADELLE spunea...

lasa Alinutz,tu esti exceptie :*

Zapezel spunea...

Damn , si cat te-am cautat pe google cand mi-am adus aminte ca mi-am pierdut redactorul preferat intr-un fel :))).
Pai hai s-o luam de la inceput :-?.Am atatea de scris...

Exista o perioada in viata fiecaruia cand se simte mai sus sau TREBUIE neaparat sa para ca e mai sus decat restu' lumii ( ma refer la ambele sexe) .Nu uita ca sunt si femei care se lauda intre ele ca au agatat 1000 de barbati intr-o seara ...bla bla bla....asa cum barbatii fac the same.Sunt faze cand barbatii fac mai rau ca sirena de politie cand o femeie se uita la el si incepe sa impanzeasca tot poporu' care au testosteron , asa cum femeile fac mai rau ca un vapor care acosteaza atunci cand un barbat se uita la ele...Sunt femei la volan care , spre bunul meu plac , parcheaza o masina din maxim 2 miscari si conduc extrem de bine in oras , dar exista si femei care parcheaza din 1000 de miscari si ii ia 20 de minute sa iasa cu masina (mai rau decat un copil de 14 ani :| ).

Cat despre frumusete...(Cat despre sport...) :))))
=)))

Femeile se remarca foarte mult prin frumusetea lor ,pentru ca asa sunt invatate de mici futu-le-n gura de narcisiste si materialiste asa cum barbatii sunt invatati de mici sa se remarce prin muschi, pula mare si sport (moarte lor).

Femeile care se simt si traiesc cu impresia ca sunt frumoase ,inconjurate de femei inteligente care le eclipseaza extrem de mult (pentru ca ele sunt invidioase ca isi folosesc tot creierul pentru a se machia) , incearca sa le domine.Si barbatii fac exact la fel.

Femeile frumoase sunt ca si calculatoarele vechi , nu poti folosi procesorul pentru mai multe procese o data.Trebuie sa faci totul pe rand ca altfel se blocheaza :))), Femeile destepte sunt calculatoare performante , au viteza in gandire si restu'...

Barbatii sunt ca masinile :))) , nu mai comentez
=))))

P.s: am comentat la "invidia" , scuze scuze scuze !!!! Stergel pe cel de la "invidia" si lasa-l p'asta.Oricum sunt 2 in 1 :D

ADELLE spunea...

cred ca la invidia ai dat un oarecum copy-paste de la acest comentariu..Nu ma supar,sunt chiar deschisa parerilor pro si contra,astept sa imi mai dai si tu si ceilalti sugestii...apropo Zapezel,am mai scris postari de-alea romantice,cum ziceai tu :)).. ca nu toata lumea poate ajunge sa inteleaga,tu poate citesti si imi mai dai acolo o sugestie.Mersi mult tuturor ! >:D<

alin spunea...

"Femeile se remarca foarte mult prin frumusetea lor ,pentru ca asa sunt invatate de mici futu-le-n gura de narcisiste si materialiste asa cum barbatii sunt invatati de mici sa se remarce prin muschi, pula mare si sport (moarte lor)"
de 3x am citit fraza asta, nu mai pot de ras =)))

ADELLE spunea...

doamne, @ zapezel,esti criminal :)))))))))) faci lumea sa moara pe aici

CaRbOn spunea...

pai , ce sa spun : nu sunt foarte mare (am 12 ani) , si sunt baiat . recunosc , ai dreptate . am colegi la mn in clasa care chiar asa sunt , dar eu unul nu sunt sigur , poate da , poate nu , eu poate zic ca-s nu stiu cum , dar altii poate ma vad altfel . ma rog , ai dreptate in mare parte . majoritatea asa sunt si nu le iau apararea .......

ADELLE spunea...

@ cosminache : iti apreciez capacitatea de a intelege tot ce scriu eu aici,si de a recunoaste ca esti micut oarecum si ca esti lipsit de experienta,nu ca altii care au 12 ani si sunt mari macho :)).. trebuie doar sa fi TU,sa nu te iei dupa ceilalti,chiar daca uneori ai impresia ca sunt mari " bossi " :)) cum obisnuiesc sa se autocaracterizeze...vor fi si vor ramane,fie ca sunt fete/baieti,doar niste epave daca incearca sa para ceea ce nu sunt..
te mai astept! ;)

Trimiteți un comentariu

WOW,Chiar nu ai nimic de zis?!