BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

luni, 1 martie 2010

Prieteni Adevarati . EXISTA ?!


Cam retorica intrebarea...nu credeti ?!! Deci nu pot da un raspuns concret,daca exista sau nu .. despre prieteni,am avut si experiente mai urate.. :-s.. dar prefer sa le uit,si chiar am reusit..
A fost trist , pentru ca am crezut in ei , m-am confesat lor.. si degeaba !! Toate sentimentele si tot timpul cu ei a fost in zadar. Nu am spus niciodata ca eu nu am avut nici cea mai mica parte de vina,dar... nu pot acum nici sa calculez unde am gresit si unde am facut bine,asta ar insemna mai degraba sa imi petrec toata viata calculand ..
Pe langa vechile experiente...am avut parte de oameni deosebiti,si chiar daca m-as certa cu ei ( asta nu se va intampla niciodata ) nu i-as putea uita..
Pentru ca am aflat ca sunt exact ca mine, ma sprijina, ii deranjez la orice ora din zi si din noapte ca sa ma consoleze si nu e nici o problema..
Dragilor,mi-as dedica totul pentru voi, sunteti cele mai importante persoane din viata mea, Nu ar avea rost sa va enumar,pentru ca va stiti..
As vrea ca fiecare dintre voi sa fie prieten cu mine,dar si eu sa pot fi prietena cu oricine,dar asta e, exista rautate,invidie..iar o posibila prietenie dintre noi pica imediat..
Nu conteaza,ma multumesc si m-am multumit intotdeauna si cu putinul ... Sunteti putini,dar buni..
NU VREAU sa ma cert niciodata cu voi !!
Oricum,cred in ideea asta, cum ca prietenii adevarati exista,si chiar am avut norocul de a capata astfel de persoane, pe care le ADOR,dar ador e putin spus..nici nu am cuvinte..
Si sunt sigura ca nu ma insel in privinta voastra,nu si de data asta..Inca o data pentru voi,va iubesc!!

2 comments:

Anonim spunea...

eu nu te mai intreb daca sunt in lista ta de prieteni pentru ca stiu>:D< si tu stii ca eu o sa iti fiu mereu prietena si te iubesc :-x

alexaa spunea...

te iubesc adee;x;x

Trimiteți un comentariu

WOW,Chiar nu ai nimic de zis?!