BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sâmbătă, 20 martie 2010

Chiar,chiar m-ai cunoscut ?!

Asa si cu destinul nostru.. totul s-a sfarsit,te iubesc si ti-am demonstrat-o lasandu-te sa pleci,sa te evapori..oricum nu meritai mai mult de la mine,am fost dintotdeauna o luptatoare si am infruntat greutatile,nu am lasat garda jos si am fugit...
Tu nu meriti pe cineva ca mine niciodata,asa cum nimeni nu te merita pe tine...esti asa diferit, si nici acum nu te pot intelege..
Esti ca o clepsidra,cand se termina argumentele,si vrei sa scapi de dat explicatii,fugi ! Fugi,si nu te mai intoarce la mine... Nu vreau sa mai trec o data prin experienta asta...nu ca mi-ar parea rau dupa tine,dar e neplacut sa fii mintit si nici macar sa nu recunosti... :)
Si aici pot sa scriu,sa imi scriu gandurile,chiar daca nu iti pasa !
Nici mie nu imi pasa,si nu mi'a pasat vreodata..vroiam doar sa vad cum esti numai tu cu mine,fara lume,fara impresii...dar se pare ca atunci cand ai fost cu mine,nu ai renuntat la impresii.
Acum ai ales,si ai ales impresiile, distractia, " extremitatea" cum obisnuiai tu a spune...
NU IMI PARE RAU DE NIMIC ! imi place intotdeauna sa cred ca nu am pierdut nimic,si daca am pierdut , inseamna ca nu mi'a trebuit..
Ma rog... esti liber ! Sunt prea multe persoane care ma apreciaza,le-ai stat tu in cale pana acum,pentru ca toata atentia si nu vorbesc de atentie gen " pisi,puiu,motanel " etc..vorbesc de atentie sufleteasca,intelegere , de care aveai parte.

Nu va inteleg ! De ce baietilor le place sa se simta divinizati ?! si porma sa se laude?!
Serios am fost "casatoriti" ?! Nu cred..decat sa am un sot asa de " bun " mai bine vaduva :))
Stii ce?! nu imi e teama sa iti zic " Dispari ! fa-te scruuuum :X " ..
Am atat de spus.. nu ti'ai gasit fata potrivita pentru asta,si de aia ai luat tzeapa ! succes cu celelalte,alea credule !


Si cum spuneam,dupa ce se inchide o usa,se deschide alta,il iubesc pe Adorian [ my angel, my sunshine ] , pentru ca ma intelege.. Nu stiu cum sa iti multumesc ! :*:*:* [ si nu fac asta ca sa fac gelos pe nimeni... e doar simtire ] !
Daca m-ai fi cunoscut nu ai fi spus toate lucrurile alea, singurul element fals esti tu ... pentru ca vrea sa para ceea ce nu e ! SI TE DOARE CAND SPUN ASTA,pentru ca adevarul intotdeauna doare !!
Baiatule,iti zic sincer: esti facut din minciuni ! si de aia imi iau ramas bun de la tine...si de aia scriu aici,ca sa nu uit niciodata cat de fals ( putin spus ) ai fost tu ! :-h !!

Si da, ca sa raspund la comentariul de la tine... am gasit dragostea, da.

1 comments:

Anonim spunea...

wow sunt chiar sincere vorbele tale ,chiar ti sa intamplat sa te indragostesti de un baiat care te mintea? :( si macar ai reusit sa regasesti dragostea?

Trimiteți un comentariu

WOW,Chiar nu ai nimic de zis?!