BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

luni, 1 martie 2010

Heiiii, viata e arta !


Pai da.. Nu stiu de ce am o stare nasoala,oricum, al doilea nickname al meu este ..este?! Da,ati ghicit :)) , " Happiness " ..
Nu vreau sa incep primavara trista,dar poate sunt asa din cauza resentimentelor,urasc cand le am .. si mai ascult si o melodie plina de sentiment.. :-w . Numai mie mi se poate intampla..
In rest,munca,munca si iar munca..Imi place sa " muncesc" adica naaa,trudesc din greu,la scoala :)))..cu cat muncesc mai mult cu atat ma apropii de week-end,favoritul meu..
deci pont : Abordati-ma vineri seara ca veti primi un accept..ma rog,depinde de problema :)).
Maineeeee e Marti,pffoai... vreau sa treaca timpul asta mai repede,sa scap de liceu, de probleme,sau poate nu..totusi, o sa pretuim anii astia,cel putin eu ,mai tarziu..cand o sa incep sa realizez,MAI MULTE :D.
Pentru ca nu ma pot numi o persoana realizata nici pe sfert :))..si nici macar implinita 100%.
Sunt implinita pentru ca am parte de o familie care ma iubeste,de prieteni adevarati, si cam atat..Inca sunt in cautarea "Printului" .. dar asta e ! Nu toata lumea are noroc pe planul asta..dar mai e timp,ZIC , ZIC ! ca sa apostrofez un coleg =)) cu acest " zic " :)).
Si de fiecare data cand incerc sa traiesc mai intens,ma copleseste o anumita stare de melancolie, nu stiu de ce.. poate , pentru ca am pierdut ceva,candva..si imi amintesc pe masura ce inaintez cu zilele,cu visele,cu sperantele..
Oricum daca ar fi fost acel ceva al meu, pana acum s-ar fi intors.. :D NO REGRETS,remember ?!
Sa ma imbarbatez singura este ceva asa, legat de vointa..iar vointa se leaga de sentiment,sentimentele de viata,iar viata se leaga de arta :). Sa traiesti consider ca este o arta..
Dar trebuie sa stii cum trebuie sa o faci..
bineinteles,daca stai in casa si plangi,niciodata nu o sa-mi dai dreptate cand zic ca viata este arta,sa plangi nu e o arta,decat daca plangi la comanda =))) ! Cam aberez,nu ? Ehh, imi place sa ies din monotonia zilnica..
Si cum va spuneam,munca,munca si iar munca,si asta e o arta :> normal !!! Depinde de ceea ce faci,nu cred ca acum la mine este tocmai arta,pentru ca nu fac ceea ce imi place,nu imi place sa invat,dar sunt realista si stiu ca pe aceasta cale o sa inaintez spre viitor,spre ceva mai bun..Asta va doresc si voua,sa va intre bine in cap ca tot ce faceti,faceti pentru voi ,nu pentru mamica sau taticul..sau..purcelul/catelul :)))..
Normal ca eu pot sa vorbesc muuuult si bine ca voi niciodata nu o sa spuneti ca mine,decat pe la 27 de ani,sau ma-nsel ? :> :))
Oricum,ne intoarcem de unde am plecat...sa faci totul de dragul tau , sa iubesti , sa traiesti , este o arta ! Asa ca pretuiti-va propria " arta " !

1 comments:

the_kit spunea...

Lasa printii...fi tu printesa in lumea ta, fara un print. va aparea el la momentul oportun. Cresti frumos...citeste, dezvolta-ti sensibilitatea si gandirea analitica, pentru ca atunci cand va aparea printul sa il poti fermeca total. Liceul chiar e cea mai frumoasa perioada. Nu te grabi sa cresti. Viata de om mare nu e atat de spectaculoasa pe cat crezi

Trimiteți un comentariu

WOW,Chiar nu ai nimic de zis?!