BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

marți, 2 martie 2010

Dragostea .. Pierdere de timp !


Si ce sa zic ? cred ca nu sunt singura care are sentimentul alaaaaaaaa,din nou,de melancolie..nici nu stiu ce e cu mine in zilele astea..
adevarat , niste zile care ar fi trebuit sa fie pline de afectiune...dar se pare ca nu e asa..sau poate e asa,dar e trecatoare...asa a fost si cu noi , noi doi,totul trecator.
Da,cum spuneam intr-o postare anterioara,nu vreau sa am regrete,cum am avut pana acum,in orice relatie de prietenie..
Ce ma doare mai mult este ca tot ne intrebam unde gresim,si ii intrebam pe ceilalti,care de fapt,au vrut sa aplaneze situatia..
Ma rog,inca astept sa vina acel cineva care sa ma faca sa zambesc,din nou !
Pentru ca acel zambet garantat il va merita si ii voi fi recunoscatoare ca mi-l aduce pe buze..
Ce trist,suntem pe interes...cum va spuneam si legat de aspectul exterior..dar hello, nu numai asta conteaza..
Pana la urma singura solutie este asteptarea...Nu suntem suficienti de maturi ca sa intelegem ce e bine pentru noi,si nu suntem nici suficienti de maturi ca sa putem intretine vreo relatie mai lunga sau mai putin lunga,oricum se va termina,pentru ca nimic nu e pentru totdeauna! si asta doare..
Nu avem ce sa facem,decat sa speram,ca intr-o zi totul se va schimba,totul se va transforma in soare..ca dupa ploaie asta va urma..
Majoritatea prietenelor mele , da, si ele asteapta,asteapta pe cineva special in viata lor..poate eu sau familia lor suntem cele mai speciale persoane,dar nu ajunge... nu iti imparti toata bucuria o viata cu prietenele sau familia...iti trebuie pe cineva AL TAU ! dar nu vorbesc despre posesivitate, si pe cineva al tau,care te intelege , te iubeste, te respecta..
Si poate da,ar fi fost ceva frumos daca ai fi fost persoana potrivita,sau daca as fi fost !
Dar ce sa zic, capul sus si priviti mai departe,Iubirea o sa vina,la timpul potrivit !
Tot mie imi pare rau de cele petrecute,dar tot eu caut sa ma incurajez..pentru ca femeile sunt facute pentru a lupta ! si de aceea trebuiesc apreciate !
Whatever,pentru voi imi doresc tot binele din lume si multa multa iubire ! Un "Martie" cat mai frumos cu multa caldura in suflete !

VA IUBESC..


Love's not always Red Hearts
Love's sometimes Black Swords
And love's sometimes a Gamble

1 comments:

Anonim spunea...

frumos articol :-x
lasa ma ca o sa vina "fat-frumos pe cal alb" si pana atunci eu iti sunt aproape >:D<

Trimiteți un comentariu

WOW,Chiar nu ai nimic de zis?!