BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

luni, 19 iulie 2010

Bff ! ASTA E CLAR !



Ce sa zic,I'm back in Bucharest..si e asa rau..dar intr'un fel bine pt ca in Mamaia a fost o agitatie TOTALA,si numai cocalari si pitzipoance topless..inafara de salvamarul cel mincinos despre care spunea Ellie acum 10 minute :))..
Pff,a fost FENOMENAL.
Cred ca am mancat la hamsie si am baut la bere cum nu am mai facut toata viata mea,si am ras ca
proastele ca doar eram bete :)) Au fost multe faze tari..doamne =))))))))))
gen, eu eram putin beata =))) si Ellie m-a intrebat daca vreau apa..si am zis " Nuuu.." apoi mi'a zis : " Imagineaza-ti ca e bere ! " si apoi am zis " aaaaaaaaaa..:> " =)))))))))))))
stiu ca a lesinat..
Si multe altele..
Trecusera 2 tipe si le'am zis " salamandre" =))..
Ne'am plimbat .... am dat numai de salvamari bunaciuni..da' stii cum e.... sunt doar de sezon. :))
Am intrat in apa care a fost buna si foarte buna numai ca algele ne'au dat batai de cap,iar in ultima zi...nu am intrat pentru ca erau numai meduze micute.. si mi-a fost foarte frica..
In satul de vacantza ne'am dat in masinute unde ne-am ciocnit cu toti tipii frumosi.. in schimb Ellie si Ciprian s-au dat in montagne russe si toate astea..eu am rau de inaltime..
Toate zilele am planuit sa ne trezim la ora 7...dar ghinion.. in prima zi a mers cum a mers,in rest...numai 8 si 10 :))))
Ieri a fost bestial..stateam langa plaja Algida...si babababam se aseaza mare "bunaciune " cu 10 kile de sani :)))))))) ce e ba baiatule cu aleaaa ,ca atarnau :| .. dar deeeeeeeeeh,baietii salivau,ca de obicei...
Si ultima faza care mi'a placut a fost ca tipul de la tatuajele cu henna ne'a facut mie si lui Ellie un tatuaj pe gratis , pe motivul ca suntem prea dragute si nu mai platim nimic...Mie 5 stelute pe glezna si Ellie un fluture..iar faza penala a fost ca nu stiu in ce a calcat iar in 2 minute de la tatuaj avea mare pata pe picior =)))))))))))))))))))))))... si paaaaaac in apa..
A doua faza tare de la final a fost ca am mers la Mc`ul de acolo , de unde stateam noi, si se terminase...
mai intai Big Mac`ul meu a fost uitat,si a trebuit sa ne ducem sa luam altul iar dupa aia..m-a miscat Ellie sa-mi arate nush ce si bababam mare pata de ciocolata pe maieu exact in josul pisicutei mele desenate .. si atunci s-a terminat.Ellie a lesinat de ras pe motiv ca " pisicuta s-a dus la WICEU "=))))))))))).

Va las niste poze. :))
Pup.
Adelle.

6 comments:

єℓℓïє♥cookies spunea...

era o scoica ma
=)))))) era panica =))))))))) si am uitat de tatuaj=)))))))))))) si asta a fost am mare pata pe picior acuma ))))))))))

ADELLE spunea...

=))))))))))))))))))))) da-i cu spaclu

єℓℓïє♥cookies spunea...

cum zic =)))))))))))))))))))) pana acuma am stata sa racai =))))))))))) si ce crezi =)))))))))) mare pata ce am =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ADELLE spunea...

:))))))))))))))))))))))))))))

Roxana spunea...

Bine ati revenit băăii !! astept postari noi :*

ADELLE spunea...

Vor fi :X :*

Trimiteți un comentariu

WOW,Chiar nu ai nimic de zis?!