BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sâmbătă, 9 octombrie 2010

Fragmente...din micul jurnal..

Iar ma gandesc cum e sa traiesti cu adevarat,cu fiecare zambet purtat spre soare,lipsit de orgoliul si cuvintele oamenilor care ranesc suflete.Ma gandesc cum e sa fi FERICIT ! Fericirea o gasesc alaturi de EL- sufletul care ma contureaza perfect,care ma accepta si nu imi refuza nicio copilarie,care nu ma critica si imi bea defectele intr-un bol cu inghetata si aroma de parfum de fericire.Il astept dar nu vine...desi e prematur sa ma gandesc,dar aici e vorba de dorinta si nevoia de a fi ca ceilalati.Vreau sa fiu diferita dar totusi ca ceilalti. Cum se explica??? Nu prea inteleg locasurile vietii dar vreau sa ma obisnuiesc cum e sa pornesti de jos si sa castigi, nu sa primesti totul pe tava. Poate ca banii iti aduc fericirea dar in aparenta,iti indeplinesc dorinta unei garderobe noi..si te ajuta sa uiti ca de fapt,din umbra nu te ajuta nimeni, ca esti singur si ca in viata doar ei te imbratiseaza in fiecare noapte !

5 comments:

Mada spunea...

Banii chiar nu-mi aduc fericirea...
Tine-o tot asa :x
Sunt fana ta numarul 1:x

ADELLE spunea...

multumesc mult Mada :*

Dj John spunea...

Fragmentele astea, aparent puerile, iti vor fi stirbite cu trecerea timpului si te vei obisnui cu obosita obisnuinta si cu greul necesar. Sau vei ramane o visatoare ce nu renunta la EL?

ADELLE spunea...

pai o sa renunt :d

Anonim spunea...

Buna, imi place blogul tau, daca te intereseaza un link exchange intra pe http://pegas-motorizat.blogspot.com/- P. M. - Ne amuzăm că nu-i impozabil!

Trimiteți un comentariu

WOW,Chiar nu ai nimic de zis?!